Van ma tot vrij tussen 8u & 12u en 13u & 17u op 057 20 13 31 of via mail 24u op 24u amitax@skynet.be

Verhuisbedrijf in Zonnebeke nodig?
Verhuizer met verhuislift, meubelbewaring en verkoop/ verhuur van verhuisdozen

Verhuisfirma in Zonnebeke nodig?
Verhuizer met verhuislift, meubelbewaring en verkoop/ verhuur van verhuisdozen

Verhuizen van of naar Zonnebeke

Verhuisfirma in Zonnebeke nodig? Amitax uit Ieper, staat sinds 1980 in voor uw verhuis. Met meer dan 37 jaar ervaring bouwden we een uitstekende reputatie op door onze goede service en correcte afspraken, dit bij iedere verhuis. Verhuist u van of naar Zonnebeke of omstreken? Amitax verzorgt uw verhuis, van of naar overal in België. Contacteer ons vrijblijvend  voor meer info!

We verhuizen van en naar Zonnebeke voor zowel particulieren als bedrijven en u kan ons inschakelen voor grote en kleine verhuizen. Amitax verzorgt uw verhuis van A tot Z. Grote meubelen zijn voor ons geen probleem. Waar nodig of mogelijk gaan we de meubelen afbreken en op de nieuwe locatie terug opbouwen. We zijn hoofdzakelijk actief van en naar Ieper en omstreken, dus ook zeker van en naar Zonnebeke maar daarnaast overal in België en West-Vlaanderen.

Ook in Zonnebeke kan u beroep doen op onze liftservice. We beschikken over een verhuislift die tot 9 verdiepingen hoog gaat.

Opslagruimte nodig? Ook hiervoor kan u terecht bij Amitax. We beschikken over een opslagplaats in Ieper.

Verhuisfirma Zonnebeke

Amitax is gevestigd in Ieper maar verhuist uiteraard ook van en naar Zonnebeke, van en naar overal in België. Ook in deelgemeentes Beselare, Geluveld, Passendale en Zandvoorde.